PARNOPLAST
Parnoplast, S.L.U
info@parnoplast.es

Parnoplast, SLU, neix l'any 2008 de la mà de RECUPERACIÓ VILAPLASTIC, SL com a divisió de producció i comercialització especialitzada en làmines de plàstic per extrusió.

En l'actualitat PARNOPLAST, SLU i ** RECUPERACIÓ VILAPLASTIC, SL formen grup empresarial, avalats per una trajectòria de més de 17 anys en el sector. Aportant al mercat el seu segell de garantia, servei i compromís amb el medi ambient.

La filosofia mediambiental de RECUPERACIÓ VILAPLASTIC, SL es basa en la ** recuperació i reciclatge dels retalls sobrants de model, assegurant als nostres clients una correcta reutilització dels seus materials, minimitzant les deixalles finals.

La constant evolució en el camp dels pigments, colorants i additius, ens ofereix la possibilitat de satisfer les necessitats dels nostres clients, amb servei propi d'estudi i ajustament de color.

El sistema de Gestió de Qualitat de Parnoplast, SLU, suposa un compromís per obtenir els nivells més alts en tots els nostres productes. Per això comptem amb personal especialitzat i una línia de extrusores adaptades per a convertir-nos en un proveïdor integral capaç de satisfer les necessitats del mercat especialitzat